De ultieme gids naar hoe gebruik je de womanizer

Optimaal genieten met de Womanizer

Als je als vrouw dacht alles op het gebied van seksspeeltjes wel te kennen, maar nergens écht warm van wordt omdat de huidige generatie vibrators en toys jou niet voldoende kunnen bevredigen?

Dan hebben wij een nieuwigheid voor je!


Voor alle vrouwen die zeker willen weten dat zij heerlijk clitoraal bevredigd zullen gaan worden door middel van een sekstoy is er namelijk een revolutionaire uitvinding op de markt gekomen genaamd de Womanizer.

Orgasmegarantie wordt er zelfs bij verkocht, omdat het ding dit stellig geeft!

Vele vrouwen gingen je voor en zijn na het gebruiken van de Womanizer zo enthousiast over dit product, dat hij in 2015, 2016 én 2017 zelfs verkozen werd tot de beste vibrator van het jaar!

Twee stimuleringskoppen: inclusief verdeeld grote stimuleringskoppen wegens verschillend omvangrijke clitorissen.

Hierdoor oplopen sommige vrouwen eenvoudig meerdere orgasmes bij gebruik betreffende een Womanizer. Een Womanizer kan zijn wereldwijd het eerste product het die andere methode van stimuleren gebruikt.

Voor een Pro40 mag jouw precies mits voor een Pro schakelen tussen de meerdere standjes. Dit is allicht extra lekker, want zo kan je jezelf een poos plagen. Een Pro40 bezit precies mits de Pro 2 zachtere standen erbij gekregen. Dit op verzoek omdat een allereerste stand over een W100 vanwege sommige vrouwen al te heftig was. De Pro40 maakt verder niet zo klank vervolgens een W100 net ingeval de Pro! Geheel nieuw kan zijn het een pro40 waterdicht is. Je kan de womanizer meteen zeker verder tussen een douche of in bad gebruiken. Waarom is een Pro40 voordeliger vervolgens een overige womanizers?

Eventjes snel tussen een paar huishoudelijke klussen door. Dit toeval wil het ik toe ben met een ander speeltje zeker destijds mijzelf werd gevraagd teneinde voor Ladies Night een Womanizer Pro uit te proberen was je aangenaam verrast. ‘Ja hoor, verzend doch op!’

Wanneer het op cadeautjes aankomt verander ik in een soort hyperactieve puppy. Niet vanwege het cadeautje zelf. Ik zo gek ben op de hele “verrassing” er omheen. Ik heb het geluk te mogen typen wegens dit leukste bedrijf aangaande Nederland: Ladies Night Homeparties. Op n doodgewone dinsdagmiddag kreeg ik een sms’je betreffende mijn baas: “daar ligt morgen ons verrassing op een deurmat”.

- Bij een nieuwe Womanizer kan zijn de zuigkracht beter te bedienen. De knopjes uithangen namelijk met een achterkant met het toestel in plaats over met de front.

Oplaadbaar: voor wanneer de opwinding niet kan zijn te blussen, kan de »Womanizer« betreffende de bijgevoegde USB-oplaadkabel altijd vlug opgeladen worden.

2 stimulatiekoppen: wegens clitorissen over verschillend formaat worden daar verscheidene stimulatiekoppen meegeleverd.

Als jouw artikelen met verscheidene bezorgtarieven bestelt, betaal jouw alléén de bezorgkosten uit de hoogste tariefgroep.

In regio van te trillen tegen en op een clitoris, maken die toys gebruik over luchtdruk. Als jouw de opening vlak vanwege je clitoris plaatst, zal die een clitoris zachtjes naar in zuigen en er door luchtdruk pulsaties kunnen uitvoeren die jouw binnen een minuut tot de 7e hemel bezorgen.

Betreffende ons diepe zucht plof ik enkele minuten later naast mijn kameraadje neer op ons stoel. Je gaat ons zwoele, bevredigde blik in mijn twinkelende ogen beschikken over gehad omdat m’n maatje kent mij indien geen ander en fluistert samenzweerderig ‘NÉÉ…….!!!! Dat heb je ook niet volbracht….. Wéér!?’ Je beantwoord hoofdhaar belangstelling betreffende gegrinnik en zeg ‘Jááá…!!’ Je vertel haar dat ik de Womanizer Pro uit mag proberen om er daarop ons blog aan te typen wegens een webwinkel van Ladies Night.

Je raad met met toycleaner. In de handleiding wordt immers een apple tips bepaald de rest aangaande de womanzier proper te vervaardigen betreffende een vochtige doek. Makkie dus.

Heeft U ons PayPal account, dan kan u vlug en eenvoudig betalen. PayPal verrekent het bedrag aansluitend met de bankrekening of creditcard. Womanizer.nl rekent nauwelijks genoeg kosten wegens betalingen via PayPal.

Nikkie 6
7
8
9 years ago at 12:54 Ik heb beide versies uitgeprobeerd. Ze beschikken over allebei voor en nadelen.Ik heb ons kleine handfunctie en vervolgens is de W100 fijner dan een W500. Goedkoop is ook dat dit in ons mooi tasje geleverd wordt waarin dit ook niet opvalt. Voordeel aangaande de W5oo kan zijn het daar meer standen zijn. Het deze harder mag, maakt zeker een omvangrijk verschil. Je moest daar even aan wennen en weblink dit was ook niet gelijk raak, dus geef niet meteen op! Je kan nu na vele keren zeggen het dit zeker een orgasme opwekt en tevens 2 na mekaar. Je heb moeite met trillende vibrators door spierspanningen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De ultieme gids naar hoe gebruik je de womanizer”

Leave a Reply

Gravatar